Upoznavanje uživo

Prije doba interneta jedino kako ste mogli upoznati nekoga bilo je uživo. Ljudi su se upoznavali u klubovima, kafićima, preko prijateljima, u susjedstvima…svugdje gdje su se normalno kretali. Upoznavanje uživo ima neke neosporive prednosti. Dobije se potpunija slika neke osobe, primijetite ton glasa, manirizme, način hoda, držanja.

Kemija koja se dogodi ovim putem je organska, komunikacija prirodna, a razina intime adekvatna situaciji. Online komunikacija često dovodi do lažnog osjećaja prevelike bliskosti i diskrepancije s bliskošću u stvarnom životu te mnoga poznanstva padnu na testu prenošenja online odnosa u stvarnost.

Postoji više načina za upoznati nekoga uživo.

  1. Prijatelji prijatelja
  2. Započnite razgovor sa strancem
  3. Ljubimci

Prijatelji prijatelja

Prijatelji su odličan izvor novih poznanstava. Sigurno ste imali priliku već upoznati nekoga na ovaj način pa znate da su prijatelji nepresušan izvor informacija. Ne možete završiti s nekim tko je potajno u braku ili tko je patološki lažljivac, nema toga što vas može neugodno iznenaditi. To je upoznavanje na preporuku. Pretvorite prijateljska druženja, roštilje, rođendane, krstitke u prilike za upoznavanje novih ljudi.

druženje s prijateljima

Prijatelji su vaša osobna dejting agencija i detektivska agencija u jednom!

Započnite razgovor sa strancem

Jeste li ikada vidjeli nepoznatu osobu koja vam se svidjela na prvi pogled? Možda je bila zaokupirana nečime što i vi volite ili nečime što vam se učinilo zanimljivim? Stisnite zube i odvažite se započeti razgovor. Ako ne znate kako, trik je u pronalasku zajedničke točke. Možda čita knjigu koja je i vama najdraža, možda s upitom gdje nabaviti bicikl koji osoba vozi, možda se nalazite na nekom zanimljivom mjestu koje nije široko poznato. Dovoljno je napraviti prvi korak, razgovor će se prirodno nastaviti ako je interes uzajaman.

Ljubimci

Što se više izlažete, povećavate si šansu da upoznate nekoga tko vam se može svidjeti!

Preporučeni članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *